Conducerea / Contact / Echipa / Editura / Fil. Craiova USR     








Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova la Gala Premiilor UNITER 2021

        

Spectacolul „Inimă şi alte preparate din carne” de Dan Coman, în regia lui Radu Afrim a fost recompensat cu Premiul pentru cel mai bun spectacol în cadrul Galei Premiilor UNITER 2021, desfăşurată pe 19 iulie la Sala Mare a Teatrului Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti. În cadrul aceluiaşi eveniment, actriţa Costinela Ungureanu a fost nominalizată la Premiul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar pentru interpretarea rolului Alexandra din spectacolul „Inimă şi alte preparate din carne” .

„Teatrul POESIS”, program al Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova şi al Teatrului Nottara din Bucureşti, a primit Premiul special al Galei UNITER 2021. Premiul i-a fost înmânat actorului Emil Boroghină, fondatorul Teatrului POESIS, Societar de Onoare al Naţionalului craiovean.

Spectacolul „Inimă şi alte preparate din carne” poate fi văzut la Craiova, pe 20 şi 21 august 2021, la sala „Amza Pellea” şi la Chişinău, în data de 16 Septembrie 2021, în cadrul Reuniunii Teatrelor Naţionale Româneşti, eveniment organizat de Teatrul Naţional „Mihai Eminescu” din Chişinău.

© 2007 Revista Ramuri